• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Restaurant Hagedis

biologisch veganistisch restaurant

Reservations by phone:
070 364 04 56

  • Welcome
  • Menu
  • Drinks
  • Catering
  • About
    • Customers
    • Suppliers
  • Reserveren
  • Contact
  • Nederlands

Menu

 

Nibbles


Cashew nuts with tamari & ginger/olives/crudité 8 GF

Vegan cheese platter, chutney, vegan honey and crackers  13,5 

Tortillachips from the oven with black beans, cashew cheese sauce, tomato salsa and avocado small 7,75/Big  10,5 GF

Bread with dips  7,75 

Antipasti plate to share from 2 persons 9,5 pp

Salad

 

Salad with pear, camemberti, chicory, cranberry, balsamic vinegar and caramelised walnut Small 8,5 Big  13,5 GF

Salad with roasted vegetables, tahini and dukkah Small  8,5 Big  13,5 GF

Salad, small soup, bread with dips   13,5

Small dishes

 

Soup of the day  with hors radish cream Small  3,75 Big 6 

Lettuce taco with cauliflower shoarma, hummus, tahini and dukkah GF 8,5

Sweet potato wedges aioli 4,5 GF

Vegetable fritters with mint and jalapeño with feta style creme 8,5 GF

Purple onigiri, radish pickle, miso mayonaise, sprouts and tamari-ginger 8,5 GF

Crudite with dips 7,75 GF

Mains


                                                                                                                                             

3 course cheffs menu   27,5

(including 3 glass wine arrangement 41,5)

5 course cheffs menu  35,5

(including 5 half glass wine arrangement  49)

Malai Kofta Indian dumplings in curry, tomato saus with garlic naan18,5 

Parsnip and sweet corn Rosti with leek, mustard sauce and baked mushrooms 18,5 GF 

Vegetable lasagne with cashew nut béchamel and roasted nuts 18,5 GF

Salad, small soup, bread with dips   13,5

                                                                                                  

Cheese fondue vegan style

 

Cheese fondue served with bread, cornchips, veggies and potato  19,75

Cheese fondue with fried mushroom served with bread, cornchips, veggies and potato  20,50

Cheese fondue with spicy tapenade with  served with bread,cornchips, veggies and potato  20,50

Desserts

 Sorbet with chocolate  7,5 

Dame Blanche € 5,75 GF

Tiramisu pie with whipped cream 5,75 GF

Lemon pie with coulis and whipped cream 5,75 GF

 Chai milkshake, ice & spices  4,5 GF

Ice coffee with oatmilk and agave syrup  4,5 VG

Vegan cheese platter, chutney and crackers  13,5 VG
 
Grand dessert from 2p  9,5 pp
 
 
 
 
 GF= glutenfree

Share
Pin
Tweet

Primary Sidebar

V = veganistisch G = glutenvrij

Allergy? Ask for our allergy-checklist We will be happy to take your allergy into account, but we have to inform you we use nuts, soy, wheat, sesame and seldery in our kitchen

Waldeck Pyrmontkade 116
2518 JR Den Haag
Get directions
070-3640456
Book a table
Contact
Opening Hours
Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 17:00 – 21:00
Friday 17:00 – 21:00
Saturday 17:00 – 21:00
Sunday 17:00 – 21:00

Before Footer

Volg ons op Instagram

restauranthagedis

Vegan kook workshop 💚 #zeeheldenkwartierdenhaag Vegan kook workshop 💚 #zeeheldenkwartierdenhaag #vegan #groepsuitje
Pomona was het eerste vegetarische restaurant van Pomona was het eerste vegetarische restaurant van Nederland. Het bestond vanaf 1899 tot 1949 en het zat in een prachtig speciaal voor Pomona gebouwd pand Molenstraat 53 in Den Haag. Nu is daar het Hotel Park Centraal. De eetzaal is er nog met die hoge ramen met uitzicht op de paleistuinen. Het prachtige trappenhuis is er nog en de mooie gevel uit 1913.
Speciaal voor het Art Nouveau Festijn gaan we vegetarisch restaurant POMONA tijdelijk HEROPENEN. In die mooie zaal en in dit mooie hotel zullen de restaurant geluiden weerklinken. De bloemen op de gedekte tafels staan. De geuren je tegemoet komen en de tafelgesprekken levendig zijn.
Het speciaal voor deze gelegenheid samengestelde vijf gangen menu wordt verzorgd door Freya van Wageningen van Vegetarisch Restaurant De Hagedis.
Personeel gezocht! Affiniteit met de veganistische Personeel gezocht! Affiniteit met de veganistische keuken is een must.
Info: restauranthagedis@gmail.com 
#staffwanted #veganrestaurant #thehaque #zeeheldenkwartierdenhaag
#goldenhour #zeeheldenkwartierdenhaag #veganfood # #goldenhour #zeeheldenkwartierdenhaag #veganfood #wineanddine #restaurantlife #thehaque #uitetendenhaag #organic
Mensen gezocht voor in de bediening! Contact:resta Mensen gezocht voor in de bediening!
Contact:restauranthagedis@gmail.com 
#zeeheldenkwartier #wearehiring #thehaque
This week ✨ #gevuldepaprika #maisrosti #malaikof This week ✨
#gevuldepaprika #maisrosti #malaikofta #knoflooknaan #veganfood #plantaardig #uiteten #thehaque
Onze Piña colada taart van deze week 🍍& 🥥🕺🏻
#vegan #plantbased #pinacolada #ananastartetatin #desserts #plantaardigevoeding #nieuwmenu #fftestenmethetteam
Preparing the restaurant for a group dinner @ifawn Preparing the restaurant for a group dinner @ifawnl #groupsdinner #veganfood #zeeheldenkwartierdenhaag #catering
Laad meer... Volg op Instagram

Footer

  • Facebook
  • Instagram

© 2004–2022 · Restaurant Hagedis · 070 364 04 56 ·

Made with by vanmondtotoor.nl