Nibbles/starters
Cashewnoten met rozemarijn en knoflook gv
Gemarineerde olijven gv
Watermeloen pickle gv
Oesterzwam bitterballen met mosterd, citroensaus 4 st
Dolma’s met peterselie en walnoten gv
Mezze: baba ganoush, feta, hummus, olijven, crudité en pita
Loaded fries met zhoug, chilimayo, feta en rode uien gv
Boterbonen met citroen en daslook gv
Soep van de dag
Antipasti schaal om te delen, met diverse lekkernijen
Salade
Agrodolce: geroosterde pompoen en venkel, pitjes, balsamico, rozijnen, kappertjes en pita
Spitskool, watermeloenpickle, feta, dadel, tahinsaus gv
Hoofdgerechten
Wisselende dagschotel € 15
3 gangen wisselende dagmenu € 23,75
3 gangen chef’s menu € 35,50
5 gangen chef’s menu € 48,50
Boekweitpannenkoek met rode linzendal, radijs, salade en appelchutney gv
Spanakopita; Griekse filodeegtaart met groenten, spinazie, feta en tzatziki
Plankje met soep, salade, brood en smeerseltjes
Cashewnotenfondue geserveerd met brood, groenten en aardappel
Cashewnotenfondue klassiek of met pittige tapenade of met paddenstoelen
Toetjes/Taarten
Dessert van de dag
Chocolade, kokos panna cotta met sesambrittle gv
sorbet met vers fruit en frambozensiroop gv
Appel en rabarbercrumble met vanilleijs en amandel
Affogato-vanilleijs en espresso gv
Grand dessert- diverse lekkernijen
gv = glutenvrij