Nibbles/starters
Cashewnoten met tamari en gember gv
Gemarineerde olijven gv
Broodplankje met smeerseltjes
Oesterzwam bitterballen met mosterd, citroensaus 4 st
Papadums met mangochutney en kokos, korianderchutney gv
Groene bonen met pesto en hazelnoten gv
Cashew mozzarella met perzik, zeekraal, venkel, korianderzaadjes, en melasse gv
Soep van de dag
Antipasti schaal om te delen. met diverse lekkernijen
Salade
Caprese-tomaten-pesto-peperolijfolie en balsamico gv
Gestoomde spitskool, watermeloenpickle, dadel, feta, sesamsaus en chiliolie gv
Groene bonen met aardappel, sjalot, en mosterdvinaigrette gv
Hoofdgerechten
Wisselende dagschotel € 15
3 gangen wisselende dagmenu € 23,75
Gnocchi met romige paprikasaus, tomaatjes uit de oven en pesto gv
Kikkererwten in gele curry met kerrieaardappels en sperciebonen gv
Cashewnotenfondue geserveerd met brood, groenten en aardappel
Cashewnotenfondue klassiek of met pittige tapenade of met paddenstoelen
Toetjes/Taarten
Dessert van de dag
Worteltaartje met amandel en walnoot gv
Handgemaakte bonbons in diverse smaken gv
Aardbeien cheesecake gv
Crème Brulée met gekarameliseerde ananas gv
Grand dessert- diverse lekkernijen
gv = glutenvrij